Pilasa branda ve tente alanlarında kullanılmaktadır. Daha çok sektör alanlarında kullanılan bu branda çeşidi herkes tarafından bilinmektedir. Sektör alanları her geçen gün gelişmektedir. Gelişirken ihtiyaçları da hızla artış göstermektedir. Bunlara yardımcı malzemelerde diyebilmeniz mümkün olmaktadır. Sektörler her zaman daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışmaktadırlar. Bunları da yardımcı ürünler ile desteklemektedirler.

Pilasa nedir? Pilasa bir branda çeşidi olmaktadır. Kullanım alanlarına göre değişiklik göstermektedir. Kesinlikle su geçirmez özelliği bulunmaktadır. Genelde mahsul brandası olarak kullanılmaktadır. Kamyon brandası, taşıma torbası, Pazar çadırı, kurban çadırı, zemin kaplama, koruma kılıfı, inşaat brandası, tadilat perdesi ve bölüm ayırma gibi birçok alanda da kullanıldığını belirtmek isteriz. Bu geniş kullanım alanı sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Sektörlerin en büyük yardımcısı haline gelmiş durumdadır. Su geçirmez olması ve inanılmaz derecede dayanıklı olması tercih edilme nedenlerinden olmaktadır. Branda seçimi çok önemli olmaktadır. Kaliteli olan bir ürün sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Pilasa nasıl yapılır? Bu ürünler fabrikalarda üretilmektedirler. Üreticinin sağladığı fabrika ortamları ve makineler sayesinde üretim oldukça kolay ilerlemektedir. Üretimde makinelerden çok çalışanlara görev düşmektedir. Üretilen ürünler ve çalışan makineler devamlı gözlem altında tutulmalıdır. Tek bir hata bütün ürünlerin zarar görmesine neden olabilir. Üretimi mutlaka işi bilen ve uzman kadrosu olan yerler yapmalıdır. Ürünler üretildikten sonra satıcı firmalar ile buluşturulmaktadır. Satıcı firmalar ise ürünü satışa hazır hale getirdikten sonra müşterinin beğenisine sunmaktadır. Müşteri için kalite en ön sırada yer almaktadır. Kaliteli ürünün dayanıklı olması ve garanti süresinin uzun olması tercih edilmesindeki en büyük nedenlerden biri olmaktadır. Müşteri memnuniyeti hem üretici hem satıcı için oldukça önemli olmaktadır. Brandalar sayesinde her iş çok kolay olacak!

Uluslararası şirketlerin Türkiye’ye gelmeleri ve çalışma ofisleri olarak modern binalara gereksinim duymalarından dolayı İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir gibi şehirlerimizde plaza yapımına gidilmiştir. Türkiye İstanbul şehrindeki İş Bankası Kuleleri kapalı çalışma alanı açısından Türkiye’nin en büyük plazalarındandır.

Bu kulelerin toplamı 56 bin 642 metrekare kadardır ve toplam 3 kulede 6 bine yakın kişi çalışmakta.

Plaza fiyatları ise ğer arsanız varsa 2-5 milyon lira arasında değişebilir.

Kiralama ise 2-3 bin lira arasında.

Plaza yaptırmak isteyenler planlı bir şekilde ve proje mimarı ile birlikte değerlendirilmelidir. Yapı malzemeleri olarak;

Ahşap; Eski yapı malzemesi olup kullanışlı ve doğaldır.

Alçı; yapı malzemesi olarak çok kullanılan bir malzemedir. Kalıp çıkarma işlemi için yapılarda taş olarak elde edilip toz haline getirilir ve sıvıyla karıştırılınca sertleşme özelliğine sahiptir.

Alüminyum; ısı ve elektriği güzel geçiren bir madde olup kaynama noktası yüksektir. Gümüş renkte olup çok hafif ve kolay işlenebilen malzemedir.

Asansör; Eskiye nazaran yeni binalarda genellikle hepsinde bulunur. Bu sektörde de büyük gelişmeler olmuştur.

Boru; Silindir şeklinde olup her iki tarafı da açıktır. Sıvı, gaz, ve benzeri gibi maddeleri sızdırmadan dışarı atmaya yarar. Önemli bir malzemedir.

Boya; Yapı sektörünün süsleme ve aydınlatma amaçlı kullandığı malzeme yüzeylerine korunma için uygulanan malzemedir.

Aydınlatma; Yapı sektörü geliştikçe aydınlatma teknolojileri değişmekte hem ekonomik hemde estetik olarak aydınlatma sistemleri ön plana çıkmaktadır.

Cam; Silisli kumun patos veya soda ile karıştırılmasından ve yüksek dereceli ısıda eritilmesinden meydana gelmektedir. Su, soğuk geçirmeyen sert, saydam ve kolay kırılabilen bir maddedir.

Evet, bunlar gibi birçok yapı malzemeleri kullanılabilinir. Hazır beton, çimento, demir-çelik, doğal taşlar gibi bunları çoğaltmak mümkün.

 

Şimdi Ara
Yol Tarifi
Pergola Tente Şeffaf Branda branda Şeffaf Branda Pergola Tente brandacı Çadır Sistemleri Pergola Tente branda